Недільний ранок зі  «School Тime»

School Тime

Недільний ранок зі  «School Тime». За доброю традицією недільний ранок шкільна спільнота розпочинає з перегляду шкільний новин «School Тime», – і 29 січня 2023 року творча медіагрупа представили чотирнадцятий випуск  новин.

Незрівнянний ведучий Пацкань Тимур (здобувач освіти 9-А класу) ознайомив глядачів із найважливішими подіями, які відбулися в освітньому закладі протягом тижня. Особливу увагу Тимур П. звернув  на  проведення  вчителем історії та правознавства Гладишем Валерієм онлайн-заходу «Голокост – трагедія і героїзм» до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту і вшануванню пам’яті загиблих, у ході якого порушувались питання історії Голокосту на теренах України, наслідки цієї жахливої історичної події, збереження пам’яті про Голокост задля протидії проявам ненависті, фанатизму, расизму та упереджень у майбутньому, толерантного ставлення і поваги до людей іншої національності.

Група шкільних  кореспондентів  висвітлила новини у рубриках «Календар знаменних дат»,  «Наші іменинники»,  «Прогноз погоди».

Дякуємо за чудовий випуск  новин «School Тime»! Із нетерпінням чекаємо наступний!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *