Тиждень біології «Біологія – мова життя»: пізнання світу науки та природи

З 23 по 27 вересня у школі відбувся Тиждень біології  під гаслом «Біологія – мова життя», організований учителькою Вікторією Коваленко.

         Протягом тижня учні 5-12 класів взяли участь у різноманітних заходах: віртуальних екскурсіях, наукових дослідженнях, інтелектуальних іграх та творчих конкурсах,  завдяки яким збагатили свої знання про природу, живий світ та наукові дослідження.

         Школярі на уроках відкрили нові горизонти біології: дізналися про видатних українських вчених, рекорди тваринного світу, цілющі властивості рослин, а також про значення води для життя на Землі та екологічні проблеми і можливі шляхи їх вирішення. 

         Кульмінацією тижня став веселий фотофлешмоб шкільної спільноти із домашніми улюбленцями –  яскравий доказ того, що любов до природи об’єднує нас усіх.

         Тиждень біології надав здобувачам освіти чудову можливість поглибити свої знання з природничих наук, розвинути критичне мислення та творчі здібності. Різноманітні завдання – від наукових експериментів до креативних проєктів  – дозволили кожному знайти щось цікаве для себе.          Такі заходи сприяють формуванню всебічно розвиненої особистості, здатної не тільки здобувати знання, а й застосовувати їх на практиці для вирішення актуальних проблем сучасності, формують екологічну свідомість, вчать піклуватися про своє здоров’я  та довкілля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *