Осінні смаколики: смачно, корисно, яскраво!

Учні Слов’янської спеціальної школи № 23 Донецької обласної ради активно долучилися до обласного онлайн-челенджу «Смачно, корисно, яскраво: моя улюблена осіння страва!», організованого департаментом освіти і науки ДонОДА.

Челендж спрямований на популяризацію здорового харчування серед здобувачів освіти та привернення уваги до користі споживання сезонних продуктів. 

         Діти разом із батьками створювали смачні та корисні страви з осінніх дарів природи, щоб відзначити Всесвітній день здорового харчування. Це було справжнє свято осінніх смаколиків! А який ваш улюблений осінній рецепт?

         У 7-В класі відбулася інтерактивна онлайн-гра «Здорове харчування».  Під керівництвом класного керівника Людмили Гладиш здобувачі освіти поринули у світ вітамінів та корисних продуктів. Розгадуючи загадки, відповідаючи на каверзні питання вікторини та обираючи продукти у віртуальному магазині, школярі не лише розважилися, а й дізналися багато нового про здорове харчування. А хто сказав, що навчання не може бути захопливим?          Здорове харчування – це шлях до енергії та гарного самопочуття! Дбаймо про своє здоров’я у будь-яку пору року!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *